Pastasauzen

artikelen per pagina
  • Sugo alla ricotta forte
    Sugo alla ricotta forte

    Tomatensaus met ricottakaas

    Ingedienten: tomaten, ui, extra vergine olijfolie, ricotta (4%), basilicum en zout.

    Gebruik: saus verwarmen en over pasta gieten

    Tip: na opening in koelkast bewaren (dan nog maximaal 5 dagen…

    € 4,50
  • Sugo alle melanzane
    Sugo alle melanzane

    Auberginesaus

    Ingrediënten: tomaten, aubergine (13%), extra vergine olijfolie, witte wijn, basilicum en zout.

    Gebruik: saus verwarmen en over pasta gieten

    Tip: na opening in koelkast bewaren (dan nog maximaal 5 dagen…

    € 4,75
  • Sugo ai funghi porcini
    Sugo ai funghi porcini

    Champignonsaus

    Ingedienten: tomaten, eekhoorntjesbrood (7,5%), extra vergine olijfolie, witte wijn, peterselie, knoflook, zout en peper.

    Gebruik: saus verwarmen en over pasta gieten

    Tip: na opening in koelkast bewaren (dan nog…

    € 5,25
  • Sugo al tonno
    Sugo al tonno

    Tonijnsaus

    Ingedienten: tomaten, tonijn (7%), extra vergine olijfolie, ansjovis, peterselie, citroenzuur en zout.

    Gebruik: saus verwarmen en over pasta gieten

    Tip: na opening in koelkast bewaren (dan nog maximaal 5 dagen…

    € 4,95
  • Condimento alla Rucola Selvatica
    Condimento alla Rucola Selvatica

    Rucoladressing

    Ingrediënten: gedroogde tomaten (65%), extra vergine olijfolie (28%), kappertjes (3%), hete pepertjes, ansjovis en zout.

    Lekker: heerlijke dressing voor pasta, saus voor rood vlees.

    Gebruik: saus verwarmen en…

    € 4,75
  • Ragu alla Bolognese
    Ragu alla Bolognese

    Bolognese saus

    Ingedienten: tomaten (55,86%), rundvlees(11%), varkensvlees (9%) tomatenpuree (8%), wortel (5,5%), uien (4,9%), olijfolie (4,38%), bleekselderij (2,74%), zout, specerijen, rozemarijn, laurier, nootmuskaat, wijn en…

    € 4,95
  • Passata di pomodoro
    Passata di pomodoro

    Verse tomatensaus

    Ingrediënten: tomaten, basilicum.

    Gebruik: saus verwarmen en over de pasta; eventueel kip, gehakt toevoegen. Ook te gebruiken in combinatie met de groenten op olijfolie.

    Tip: na opening in de koelkast bewaren…

    € 4,95
  • Sugo ai pomodorini e basilico (rustico)
    Sugo ai pomodorini e basilico (rustico)

    Traditionele tomatensaus

    Ingedienten: verse stukjes tomaat, ui, extra vergine olijfolie, ricotta (4%), basilicum en zout.

    Gebruik: saus verwarmen en over pasta gieten

    Tip: na opening in koelkast bewaren (dan nog maximaal 5…

    € 3,95
  • Sugo alla arrabbiata
    Sugo alla arrabbiata

    Arrabbiatasaus

    Ingrediënten: tomaten, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, chilipepers

    en zout.

    Gebruik: saus verwarmen en over pasta gieten. eventueel toevoegen knoflook en salami.

    Tip: na opening in koelkast…

    € 5,95
  • géén afbeelding beschikbaar

    Misto Mare

    Ingrediënten: garnalen (21%), pijlinktvis (calamari; 21%), extra vergine olijfolie, ui, wortel, tomatenpasta, kokkels (vongole; 9%), octopus (5%), selderie, inktvis (2%), peterselie, witte wijn, knoflook en zout

    Gebruik: verwarm…

    € 5,95
  • géén afbeelding beschikbaar

    Sugo all contadina

    Ingrediënten: Asperges (61%), spek 20%, extra vergine olijfolie, rode ui, gorgonzola, witte wijn, knoflook en zout.

    Gebruik: op laag vuur opwarmen. Goed te gebruiken bij de orchiette pasta.

    Tip: Na het openen in koelkast…

    € 5,75
  • Ragu vegetale
    Ragu vegetale

    Ingedriënten: tomaat, ui, selderie, extra vergine olijfolie, wortel, soja, zout.

    Gebruik: saus op langzaam vuur verwarmen. Het is mogelijk om de saus toe te voegen aan een eigen groentenmix (al dan niet in combinatie met vlees…

    € 4,75
artikelen per pagina

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Garlic Chef € 12,95 € 10,00