Pasta

Deze pasta’s zijn gemaakt van de hoogwaardige tarwegriesmeel uit Puglia. Vanwege het productie- en droogproces doet deze pasta niet onder voor de verse pasta’s.

artikelen per pagina
  • Boccoli
    Boccoli

    Boccoli

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro) en water. De pasta is vervolgens in bronzen platen in vorm gebracht.

    Gebruik: nadat het water kookt de pasta gedurende 10/11 minuten laten koken tot deze beetgaar is.

    Tip: op een…

    € 4,95 € 3,95
  • Cavatelli
    Cavatelli

    Cavetelli

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro) en water. De pasta is vervolgens in bronzen platen in vorm gebracht.

    Gebruik: nadat het water kookt de pasta gedurende 11 minuten laten koken tot deze beetgaar is.

    Tip: op een…

    € 4,95 € 3,95
  • Maccheroni caserecci
    Maccheroni caserecci

    Maccheroni caserecci

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro) en water. De pasta is vervolgens m.b.v. bronzen platen in vorm gebracht.

    Gebruik: nadat het water kookt de pasta gedurende 11/12 minuten laten koken tot deze beetgaar…

  • Orecchiette
    Orecchiette

    Orecchiette Puglesie

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro) en water. De pasta heeft haar mooie vorm doordat zij in bronzen platen is gedrukt.

    Gebruik: nadat het water kookt de pasta gedurende 10/11 minuten laten koken tot deze…

    € 4,95
  • Linguine al limone
    Linguine al limone

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro), water en limoen

    Gebruik: de pasta in 8-10 minuten beetgaar koken. Deze pasta is heerlijk in combinatie met (wit)vis.

    Tip: droog en koel bewaren.

    Producent: Fabio Chironi (Puglia).

    € 5,95 € 4,25
  • Linguine vino rosso
    Linguine vino rosso

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro), water en rode wijn.

    Gebruik: de pasta gedurende 8-10 minuten beetgaar koken. Heerlijk in combinatie met kip en champignons.

    Tip: droog en koel bewaren

    Producent: Fabio Chironi, Puglia

    € 5,95 € 4,25
  • Linguine
    Linguine

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro) en water.

    Gebruik: kook de pasta in kokend water in 11/12 minuten tot dat de pasta beetgaar is.

    Tips: de pasta wordt in Italië gebruik in combinatie met diverse pastasausen.

    Producent:…

    € 5,25 € 4,25
  • Fettuccia
    Fettuccia

    Ingrediënten: Harde tarwe (grano duro) en water. De pasta heeft haar mooie vorm doordat gebruik gemaakt wordt van bronzen platen.

    Gebruik: Kook de pasta in kokend water gedurende 11/12 minuten beetgaar.

    Heerlijk met de…

    € 5,25 € 4,25
  • Gemelli
    Gemelli

    Gemelli

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro) en water en vervolgens met de hand gerold met behulp van bronzen platen.

    Gebruik: nadat het water kookt de pasta gedurende 11 minuten laten koken tot deze beetgaar is.

    Tip: op een…

    € 5,25 € 4,25
  • Ricc
    Ricc

    Ingrediënten: Harde tarwe (grano duro) en water. De pasta dankt haar vorm aan de bronzen platen waarin ze is gedrukt.

    Gebruik: In kokend water gedurende 11/12 minuten laten koken totdat de pasta beetgaar is.

    Deze pasta is op…

    € 5,95 € 4,95
  • Sagne incanulate
    Sagne incanulate

    Sagne incanulate

    Ingrediënten: harde tarwe`(grano duro) en water en vervolgens op ambachtelijke wijze met de hand gerold

    Gebruik: nadat het water kookt de pasta gedurende 11/12 minuten laten koken tot deze beetgaar is.

    Tip: op…

    € 6,95 € 5,95
  • Eliche giganti
    Eliche giganti

    Eliche giganti

    Ingrediënten: harde tarwe (grano duro) en water en vervolgens met de hand gerold in bronzen platen.

    Gebruik: nadat het water kookt de pasta gedurende 11/12 minuten laten koken tot deze beetgaar is.

    Tip: op een…

    € 6,95 € 5,95
artikelen per pagina

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

La crima di drago (12 flessen) € 100,80 € 75,00